Alfa verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons ontvangt u binnen 24 uur gratis en vrijblijvend het hoogste bod op uw auto. Voor dit bod kunt u direct uw auto verkopen.

alfa-verkopen

Wilt u uw Alfa verkopen voor de beste prijs? Meld uw auto dan hieronder aan door op het kenteken te klikken. Onze online autoveiling zorgt gegarandeerd voor de beste prijs. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend.

gratis-bod-op-jouw-auto

RDW erkende autobedrijven

Alle autobedrijven die bij onze online autoveiling zijn aangesloten, zijn RDW erkend. Hierdoor kunt u niet alleen veilig uw Afla verkopen maar is de afwikkeling ook razend snel. U ontvangt namelijk direct het vrijwaringsbewijs en het afgesproken geldbedrag. Zodra het vrijwaringsbewijs is afgegeven, stopt ook automatisch de wegenbelasting. Teveel betaalde wegenbelasting wordt automatisch teruggestort. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is het stopzetten van de autoverzekering.

Alfa modellen

Alfa heeft een aantal verschillende modellen op de markt gebracht. De modellen die wij veel in onze autoveiling terugzien zijn: Alfa 147, 159, 4C, 8C, Brera, Giulia, Giulietta, GT, MiTo en Spider. Uiteraard zijn andere modellen ook welkom in onze veiling en kunt u deze dus gratis aanmelden. Binnen 24 uur ontvangt u hierop een gratis en vrijblijvend bod.

alfa-romeo-modellen

Alfa met technische problemen

Heeft uw Alfa een gebroken distributieriem, een defecte versnellingsbak of een ander technisch mankement? Meld uw Alfa Romeo dan aan bij onze autoveiling. Wij leggen uw auto voor aan meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven. Vakgarages en schadeherstelbedrijven maken hier ook deel van uit. Hierdoor krijgt u altijd een hoog bedrag voor uw auto terug. Het bod dat u ontvangt is gratis en geheel vrijblijvend. Hierdoor maakt u geen kosten en loopt u geen risico. Het bod is gegarandeerd en daar kunt u met zekerheid de auto voor verkopen. Ook wanneer de auto niet door de APK keuring heen is gekomen kunt u de auto snel voor een goede prijs verkopen.

Wat is uw auto waard

Weten wat uw Alfa exact waard is? Klik dan op de kentekenplaat hieronder en vul de gegevens van uw auto in. De auto komt gratis in de autoveiling terecht en u ontvangt een gratis en vrijblijvend bod. Autobedrijven gaan op uw auto bieden en het hoogste bod wordt aan u doorgestuurd. U beslist wat u met het bod doet. Gaat u akkoord met het bod dan is uw Afla direct verkocht voor het genoemde bod.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Alfa Romeo Mito 1.3 D | 2011
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo | 2011
  • Alfa Romeo 159 Sportswagon | 2010
  • Alfa Romeo 147 1.6 T-Spark | 2008