Auto verkopen Almere

By   1 december 2014

Almere is de laatste jaren hard gegroeid en staat nu op de 7de plek als het om grootste steden van Nederland gaat. Almere gaat in 2016 richting de 200.000 inwoners. Sinds 1975 is men begonnen met de bouw van almere en is nu uitgegroeid tot een bruisende stad met een groot nieuw stadscentrum waar van alles te doen en te beleven is.

almere-panorama

Almere telt ook een groot aantal auto’s en autobedrijven. Gemiddeld rijd men 3 jaar in een auto en verkoopt deze dan weer. Een bepaald percentage verkoopt de auto zelf aan een particulier en een ander deel ruilt de auto in. Ook neemt de populariteit van de online autoveiling flink toe. Dit komt omdat men minder tijd heeft en geen gedoe wilt met lastige kopers die graag meteen willen beginnen met onderhandelen voordat zij de auto gezien hebben. Ook vinden veel mensen het vervelend dat meer dan 50% niet op komt dagen zoals afgesproken. 15% Belt gelukkig nog af om te laten weten dat hij of zij er vanaf ziet.

Je auto gratis verkopen kan tegenwoordig makkelijk en snel. Je hoeft niet meer af te gaan zitten wachten totdat een echte serieuze koper zich meld en ook het onderhandelen van de prijs is verleden tijd. Wij bieden je namelijk een gratis en vrijblijvend bod welke tevens de gegarandeerde verkoopprijs is.

Verkopen doe je alleen aan een RDW erkend autobedrijf welke de auto ter plaatse kan overschrijven en direct uitbetaald met echt geld. Velen kiezen voor een spoedoverboeking per bank. Daarnaast kan elk merk en type worden verkocht, ook als deze een klein defect heeft of wat beschadigingen. Snel verkocht dus zonder zelf kosten te maken of risico te lopen.

almere-centrum

De beste prijs

De autoveiling zorgt gegarandeerd voor de beste prijs. Dit komt omdat deze 24 uur duurt en er een zeer groot netwerk aanwezig is van gescreende RDW erkende autobedrijven. De autobedrijven worden geïnformeerd zodra er een nieuw voertuig de veiling binnenkomt. Vanaf dit moment krijgen zij 24 uur lang de tijd om te bieden. Dit zorgt ervoor dat men actiever gaat bieden en dat je minder lang hoeft te wachten om er achter te komen waarvoor je direct en gratis de auto kunt verkopen. Het bod is namelijk gegarandeerd en dus de echte verkoopprijs zonder onderhandelingen. Vooraf weet je dus precies waar je aan toe bent. Het bod is gratis en vrijblijvend. Verkopen is dus niet verplicht en er zijn géén kosten. Helemaal vrijblijvend dus.

gratis-bod-op-jouw-auto

Alle merken

Elke merk en type auto kan kosteloos worden aangemeld voor de anonieme veiling. Voor elke auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers die graag een bod uitbrengen. De autobedrijven zien alleen de voertuiginformatie waardoor uw identiteit beschermd blijft. U zult dus niet persoonlijk worden benaderd door individuele bieders. U krijgt na afloop van de veiling het hoogste bod te horen waarmee u kunt doen wat u wilt. Verkopen kan direct en kost je niets.

Schadeauto geen probleem

Er zijn weinig auto’s die 100% schadevrij zijn en dat is niet erg. Vooral in drukke steden met krappe parkeerplaatsen loop je gewoon sneller een krasje op. Ook als de auto meer dan een krasje heeft kan deze probleemloos worden aangemeld zonder dat daar kosten of verplichtingen aan vastkleven. Ons netwerk telt een groot aantal schadeherstelbedrijven die ook mee kunnen bieden. Deze bedrijven kunnen tegen zeer lage kosten schades herstellen van welke omvang dan ook. Hierdoor wordt er op elke auto een goed bod uitgebracht, ook op auto’s met flinke schade. Zorg voor een goede foto van de eventuele schade en voeg deze toe bij de aanmelding. Ook een auto met schade wordt voorzien van een goed bod binnen 24 uur.

Technische gebreken geen bezwaar

Een auto bevat veel techniek en het kan gebeuren dat er iets niet helemaal goed werkt of wellicht kapot is. Denk aan de airco of een computerstoring. Ook als de auto niet door de APK heen gekomen is kan dat een reden zijn om te verkopen. Ons netwerk telt een groot aantal garagebedrijven welke snel en voordelig technische problemen kunnen herstellen en hierdoor een goed bod uitbrengen. Ook een auto met een defecte versnellingsbak of kapotte koppeling is van harte welkom.

Gratis bod ontvangen

Binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod ontvangen voor de auto? Meld de auto dan auto. Het bod is gegarandeerd en dus de echte verkoopprijs. Verkopen is niet verplicht en helemaal gratis.

rotterdam auto verkopen