Auto verkopen in Eindhoven

By   18 november 2014

eindhoven-stadscentrum

Eindhoven, ook wel de lichtstad genoemd, telt ongeveer 220.000 inwoners. Rond 1900 vestigde er steeds meer fabrieken en Eindhoven groeide uit tot een grote stad waar autofabrikant DAF en Philips een onderdeel van uitmaken.

Eindhoven telt 100.000 auto’s en wie in of om Eindhoven woont zal vroeg of laat zijn auto een keer verkopen. De auto kun je inruilen, te koop zetten met een papiertje achter de ruit en je kunt hem aanbieden op een advertentiesite.

Wat veel mensen niet weten is dat je de auto ook prima via een autoveilingsite kunt verkopen. Het verkopen van je auto via internet is niets nieuws maar je auto via een veilingsite verkopen wel. De veilingsite heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van de traditionele manier van verkopen. Zo hoef je zelf geen advertentie in elkaar te draaien, hoef je geen kosten te maken om te adverteren, heb je geen last van kopers die niet komen opdagen en hoef je ook de onderhandeling niet aan te gaan over de prijs. Je krijgt namelijk binnen 24 uur na het aanmelden van de auto het hoogste bod te horen op de auto waarvoor je hem direct kunt verkopen. Het bod is het gegarandeerde verkoopbedrag en daarnaast gratis en vrijblijvend. Ook het verkopen van de auto voor het gegarandeerde bod kost je niets. Omdat je de auto alleen aan RDW erkende autobedrijven verkoopt heb je ook geen gezeur en ben je direct de auto kwijt.

Auto gratis aanmelden

Het aanmelden van uw auto is gratis en kost u enkele minuten tijd. Door het kenteken bij de hand te houden gaat het invullen nog sneller. Het systeem zoekt aan de hand van uw kenteken de meeste gegevens erbij. Er zal gevraagd worden naar eventuele schade, de staat van de banden en eventuele technische gebreken. U kunt eventueel nog foto’s toevoegen wat wel aangeraden wordt. De auto komt dan vervolgens in de veiling terecht en RDW erkende autobedrijven worden hiervan op de hoogte gesteld.

stad-eindhoven

Anoniem in de veiling

Uw auto komt anoniem in de veiling te staan. Dit betekend dat alleen de gegevens over de auto zichtbaar is voor de aangesloten autobedrijven en dat uw persoonsgegevens beschermd blijven. Alleen indien u de auto daadwerkelijk verkoopt worden gegevens uitgewisseld om een afspraak te kunnen maken met de koper.

gratis-bod-op-jouw-auto

Het hoogste bod op je auto

De aangesloten RDW erkende autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. Er zijn meer dan 1.000 bedrijven die een bod uit kunnen brengen en elkaar tevens kunnen overbieden. Hierdoor komt snel een goed bod tot stand waarvan wij u na het aflopen van de veiling van op de hoogte brengen. Het bod kost u niets en verplicht u tot niets. U heeft dus de vrijheid om er mee te doen wat u wilt.

Auto verkopen

Wilt u de auto verkopen voor het hoogste bod dat u heeft ontvangen dan kunt u gratis uw auto verkopen aan de hoogste bieder. Wij brengen u in contact zodat u een afspraak kunt maken voor de overdracht. Omdat wij alleen RDW erkende autobedrijven in ons netwerk hebben zitten, bent u ervan verzekerd dat u direct uitbetaald wordt en de vrijwaring in handen krijgt. De prijs is vooraf afgesproken dus daar hoeft ook niet meer over onderhandeld te worden. In feite kunt u dus binnen 1 dag uw auto verkopen.

Schade en gebreken

Ook als uw auto schade heeft of een technische probleem vertoont dan kunt u deze net als alle andere auto’s gewoon aanmelden. Wel is het belangrijk dat u dit er wel bij vermeld. Schades en gebreken zijn geen enkel probleem. Ons netwerk telt een groot aantal garages en schadeherstellers welke tegen lagere kosten deze zaken kunnen herstellen en daardoor ook een beter bod kunnen uitbrengen. Ook een auto met schade of mankementen kan gratis worden aangemeld en gratis worden verkocht. Dit geldt ook voor auto’s zonder APK.

Uw auto nu aanmelden?

Bent u benieuwd wat uw auto waard is en waarvoor u hem kunt verkopen? Meldt uw dan meteen aan. Het kost u slechts een paar minuten en binnen 24 uur krijgt u het antwoord. Geen kosten en geen verplichting. Eindhoven en de rest van Nederland heeft al met succes haar auto verkocht. Bent u de volgende?

rotterdam auto verkopen