auto-verkopen-met-hagelschadeHagelschade wordt alleen door de verzekering gedekt wanneer je All Risk verzekerd bent of wanneer je het verzekeringspakket hebt uitgebreid met de optie natuurschade. Bij hagelschade is er vaak veel schade aan de auto waarbij er veel putjes in het dak en de motorkap zitten. Zelfs autoruiten kunnen door hagel sneuvelen. Ruiten zijn soms wel meeverzekerd maar de schade aan het dak, motorkap en dergelijke niet. De schade laten herstellen kan soms zeer duur uitpakken. Hierbij is het soms goedkoper om de motorkap in zijn geheel te vervangen en opnieuw te laten spuiten. Het dak kan slechts worden uitgedeukt en geplamuurd, welke vervolgens dan ook opnieuw gespoten moet worden. De herstelkosten van hagelschade kan soms oplopen tot 5000,- euro. Ben je niet verzekerd voor de schade, dan moet je de kosten hiervoor zelf betalen.

 

Auto verkopen met hagelschade

In de meeste gevallen is het slimmer om een auto met hagelschade te verkopen. Investeren in de schadeherstel is namelijk vaak niet lonend. Je kunt er voor kiezen om de auto te verkopen aan een particulier. Echter brengt de auto dan niet veel op. Verkopen aan een autobedrijf levert vaak wel een hoger bedrag op. Meld de auto daarom gratis en vrijblijvend aan bij onze autoveiling. Meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven plaatsen een bod op je auto met hagelschade. Het hoogste bod wordt nadat de veiling sluit bekend gemaakt. Lang hoef je niet te wachten omdat de veiling slechts 24 uur duurt. Hierdoor wordt er vaker en sneller geboden en loopt de prijs hoger op. Kortom krijg je een hoger bedrag terug voor een auto met hagelschade en kun je hem binnen 1 dag verkopen aan een vertrouwd RDW erkend autobedrijf!

 

Hoe werkt de veiling

Je vult het kenteken in van de auto. Ons systeem haalt de voertuiggegevens op en vult ze voor je in. Vervolgens kun je opgeven in welke conditie de auto verkeerd en foto’s toevoegen. Zodra dit gebeurt is staat de auto in de veiling. Meer dan 5000 aangesloten autobedrijven krijgen dan 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. Het hoogste bod sturen we gratis en vrijblijvend aan je door. Daarmee kun je doen wat je wilt. Wil je de auto verkopen tegen het hoogste bod, dan kan dat geregeld worden met een druk op de knop. Je spreekt vervolgens een tijd en datum af voor de overdracht van de auto. Bij de overdracht ontvang je ter plaatse het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bod waarmee je akkoord bent gegaan.

gratis-bod-op-jouw-auto