Auto verkopen met schade

Wil je een auto met schade verkopen? Vaak is verkopen slimmer dan de schade te laten herstellen. Waarom? Omdat in veel gevallen schadeherstel zo duur is dan het niet meer rendabel is. Economisch gezien is de auto het vaak niet meer waard. De auto verkopen en een vergelijkbare of betere auto terugkopen is dan een veel gemaakte keuze.

Schade laten repareren

De schade laten repareren loopt vaak in de duizenden euro’s. Als voorbeeld ben je aan een kapotte voorbumper al snel 850 euro kwijt. Plamuurwerk, schuren en spuiten kost qua materiaal niet het meest maar wel qua arbeidstijd. Soms is een nieuwe voorbumper zelfs voordeliger. Voorbumpers worden altijd in een neutrale kleur geleverd door de fabrikant en dienen dus altijd gespoten te worden door een schadeherstelbedrijf. Een bumper spuiten ligt al snel tussen de 500 en 700 euro. De bumper moet namelijk ook gedemonteerd en vervolgens gemonteerd worden. Schade overkomt je vaak. Denk daarbij aan hagelschade, iemand die zijn deur opengooit tegen die van jouw of een aanrijding.

Verkopen vaak de beste keuze

De auto verkopen met schade is vaak een goede beslissing. Zeker wanneer je niet beschikt over een groot bedrag wat je kwijt bent aan de schadeherstel. Met de opbrengst van de auto met schade kun je weer een andere auto kopen of een gedeelte bijleggen. De auto verkopen als particulier lever in praktijk meer op dan wanneer je hem met schade inruilt.

Zonder kosten verkopen

Via deze site kun je eenvoudig en zonder kosten een vrijblijvend bod vragen op jouw auto met schade. Het aanmelden kost 10 minuten van je tijd. Wanneer de auto (anoniem) in de veiling komt te staan dan kunnen autobedrijven beginnen met bieden. Het netwerk aan autobedrijven bevat een zeer groot aantal RDW erkende autobedrijven waaronder schadeherstelbedrijven. Deze bedrijven bieden meer op je auto omdat ze de uren tegen inkoopsprijs kunnen wegzetten. Het personeel is immers al betaald.

Binnen 24 uur

Het veilingsysteem duurt slechts 24 uur. Dat betekent dat je binnen 1 dag te horen krijgt hoe hoog het bod is geworden. Er doen in totaal meer dan 5.000 autobedrijven mee. Hierdoor wordt er binnen kort tijd geboden en loopt het bod razendsnel op. Het bod krijg je teruggekoppeld en is geheel vrijblijvend. Verkopen is niet verplicht en er zijn ook geen kosten. Ook de auto verkopen met schade kost helemaal niets. Kan de auto niet meer rijden? Geen probleem want deze wordt netjes opgehaald, gevrijwaard en afgerekend.