Auto verkopen voor export

Je auto verkopen voor export kan via ons heel eenvoudig. Door je kenteken in te vullen en op te geven wat de staat is van de auto krijg je binnen 24 uur een gegarandeerd bod waarvoor je meteen kunt verkopen. Weten wat jouw auto waard is?

Gratis – in 1 dag – Verkopen aan RDW erkend autobedrijf

Auto verkopen voor export

De meest voorkomende reden om je auto te verkopen voor export is omdat reparatiekosten hoger liggen dan wat de auto waard is. Dit wordt ook wel economisch total loss genoemd. Heb je schade aan de auto of zijn er technische problemen dan wil je in een aantal gevallen daar geen geld meer instoppen. De auto verkopen voor export, dus verkopen in of aan het buitenland kan er dus voor zorgen dat je veel meer geld voor je auto terugkrijgt.

Verkopen met schade

Wanneer je auto schade heeft en de herstellingskosten zijn erg hoog dan kan dat een reden zijn om je auto te verkopen. Nederland is vaak erg duur wanneer het gaat om schadeherstel. Omdat in het buitenland de lonen lager liggen zijn de reparatiekosten vaak ook lager. Dat betekent dat je auto daar meer geld waard is. Verkopen in het buitenland, dus verkopen voor export levert je daarom meer op. Zelf exporteren en zelf een koper vinden is vaak lastig en ingewikkeld. Alleen het papierwerk al ontmoedigd veel mensen. Verkoop je auto daarom via ons en krijg meer voor je auto terug! Alles kan binnen 1 dag geregeld worden, van bod tot verkoop.

Verkopen met technische gebreken

Heeft je auto technische gebreken welke te duur zijn om nog te laten herstellen dan is verkopen ook vaak een slimme zet. Dit kan uiteenlopen van een kapotte versnellingsbak tot motorschade als gevolg van een gebroken distributieriem. Ook hier geldt dat je meer voor je auto kunt terugkrijgen als export omdat het arbeidsloon en onderdelen in het buitenland goedkoper zijn en daarom je auto daar meer waard is. Je auto verkopen voor export kan daarom een stuk interessanter zijn.

Gratis een vrijblijvend bod

Wil je een gratis en vrijblijvend bod op je auto ontvangen? Vul dan je kenteken in en geef op wat er aan de auto mis is. Je ontvangt gratis binnen 1 dag een vrijblijvend bod waarvoor je de auto meteen kunt verkopen! Het bod is vrijblijvend dus je auto verkopen is niet verplicht. Je loopt geen risico en maakt geen kosten. Ook het verkopen van de auto kost helemaal niets. Probeer het zelf uit en wij verrassen je met de prijs.

Wanneer je akkoord gaat met het bod dan verkoop je de auto aan een RDW erkend autobedrijf welke alles verder regelt. Er doen ruim 5.000 RDW erkende autobedrijven mee waardoor er altijd een goed bod tot stand komt. Gratis uitproberen? Vul dan je kenteken in!