Bentley verkopen? Snel verkopen voor de hoogste prijs aan een RDW erkend autobedrijf?

bentley-verkopen

Via onze autoveiling verkoopt u niet alleen snel uw Bentley aan een RDW erkend autobedrijf maar ontvangt u ook het hoogste bedrag! Onze autoveiling is gratis en vrijblijvend. Hierdoor maakt u geen kosten en loopt u geen risico. Ons netwerk telt meer dan 5000 actieve RDW erkende autobedrijven welke vooraf gescreend zijn. Hierdoor loopt u geen risico.

gratis-bod-op-jouw-auto

Verkopen aan een autobedrijf

Een Bentley verkoopt u makkelijker en sneller aan een autobedrijf dan aan een particulier. Daarom heeft het weinig zin om uw auto op een advertentiesite te plaatsen. Particulieren kopen bovendien zelf liever een auto via een erkend autobedrijf. Zo kunnen zij hun oude auto inruilen en profiteren van de service. Een onderhoudsbeurt en APK keuring wordt namelijk ook vaak door het autobedrijf geregeld. Wij verzamelen de biedingen van alle aangesloten autobedrijven en sturen u het hoogste bod door. Hiermee kunt u doen wat u wilt. Het is gratis en vrijblijvend. Besluit u in te gaan op het bod dan kan de auto direct worden verkocht. Het bod is dan de daadwerkelijk prijs die u in handen krijgt. Het voordeel van de RDW erkende autobedrijven is dat zij de betaling direct in orde maken en de vrijwaring ter plaatse kunnen regelen.

Het aanmelden van uw auto kost enkele minuten van uw tijd. Doordat ons systeem de voertuiggegevens bij de RDW ophaalt, aan de hand van het ingevulde kenteken, bepaart u tijd met het invullen van de gegevens.

De veiling duurt 24 uur en dat heeft 2 grote voordelen. Het eerste voordeel is dat u niet langer dan 1 dag hoeft te wachten om erachter te komen wat uw Bentley exact waard is. Voordeel twee is dat de autobedrijven sneller en actiever zijn met bieden waardoor er snel een hoog bod tot stand komt. Na 24 uur loopt de veiling af en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. Voor u is het slechts een druk op de knop om de Bentley te verkopen tegen het hoogste bod. Het bod is geheel vrijblijvend en kosteloos. U hoeft dus niets te betalen en zit nergens aan vast. Ook de aanmelding en verkoop kosten u niets!

Bentley modellen

De Bentley modellen die wij vaker tegenkomen in onze gratis online autoveiling zijn de Bentley Arnage, Azure, Brooklands, Continental, Eight, Mulsanne, Turbo, S1 en Bentayga. Mocht u een ander model auto hebben dan bent u uiteraard ook welkom om uw auto gratis aan te melden.

bentley-modellen

Schade en gebreken

Heeft uw auto onverhoopt schade of gebreken, dan kunt u ook probleemloos gebruik maken van onze gratis autoveiling. Ons netwerk telt veel experts op het gebied van schade en storingen. Deze experts hebben dagelijks met deze zaken te maken waardoor ze ook sneller en goedkoper uit zijn in het oplossen daarvan. Hierdoor kunnen ze een hoger bod uitbrengen en ontvangt u meer geld. Wilt u weten wat uw Bentley waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen? Meld hem dan gratis aan!

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Bentley Continental 6.0 V8 | 2003
  • Bentley Azure 6.75 V8 | 2008
  • Bentley Arnage 6.8 V8 | 2003