Gratis je Citroën verkopen? Dan ben je bij Gratis Mijn Auto Verkopen aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk binnen 24 uur je Citroën verkopen voor de beste prijs! Geen gedoe, snel van je auto af en helemaal gratis!

citroen-verkopen

Geen zin om geld te betalen om van je auto af te komen? Wij zijn er voor jou! Meld je auto in enkele eenvoudige stappen aan en ontvang binnen 24 uur het hoogste bod.

gratis-bod-op-jouw-auto

Onze autoveiling beschikt over een netwerk van meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven. Hierdoor kun je niet alleen veilig je Citroën verkopen maar verkoop je hem ook nog eens aan een RDW erkend autobedrijf welke je direct uitbetaalt en de vrijwaring in orde maakt. Met de vrijwaring in handen kun je de autoverzekering stopzetten. De wegenbelasting stopt automatisch. Je hoeft dus verder niets te doen.

Snelle veiling

Zodra je Citroën in de veiling komt te staan kan het bieden beginnen. Autobedrijven krijgen een update wanneer er een nieuwe auto in de veiling erbij is gekomen. Ook zien zij hoe hoog het hoogste bod is. Daarop kunnen ze besluiten om een nog hoger bod te plaatsen. Ook zien de aangesloten autobedrijven hoeveel tijd ze nog hebben om een bod uit te brengen. Hierdoor is onze autoveiling actiever en ontvang je een gegarandeerd goed bod waarvoor je de auto ook direct kunt verkopen. Verkopen is bovendien altijd gratis.

Kosteloos en vrijblijvend

Het bod dat je ontvangt is vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om je auto te verkopen. Wil je dat wel dan is het een kwestie van een druk op de knop. Je wordt dan in contact gebracht met de hoogste bieder en kunt zodoende een afspraak maken voor de overdracht.

Geen risico

De autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen is van A tot Z geheel gratis. Je maakt dus geen kosten en loopt bovendien geen risico. Verkopen doe je alleen aan een RDW erkend autobedrijf. Geen vreemde figuren dus aan de deur in tegenstelling tot je auto verkopen via een advertentiesite. Vooraf weet je precies wat je auto waard is en hoef je niet te onderhandelen. Gemakkelijker kan niet! Verkoop vandaag je Citroën nog voor de beste prijs.

Wil je weten waarvoor je jouw Citroën direct kunt verkopen! Meld je auto dan gratis en vrijblijvend aan bij onze autoveiling!

citroen-modellen

Alle soorten Citroën’s

Bij ons kun je elke Citroën verkopen, van personenauto tot bedrijfsbus. Het maakt dus niet uit welk model je hebt omdat de deelnemende autobedrijven alle soorten auto’s kopen, dus ook cabrio’s en bedrijfswagens.

Problemen of mankementen

Heeft je Citroën een technisch probleem, een mankement of misschien wat schade? Geen probleem! Meld je auto vrijblijvend aan en ontvang een gratis bod. Ons netwerk telt merkdealers, schadeherstelbedrijven en vakgarages. Er zijn altijd meerdere bedrijven die interesse tonen en meebieden. Hierdoor is de prijs altijd hoog! Probeer het zelf gratis en vrijblijvend uit en meld uw Citroën aan.

Citroën modellen

Citroën modellen die veel worden aangemeld zijn:
Citroën Berlingo, C1, C2, C3, C4, C5, DS3, DS4, DS5, Nemo, Jumper en Jumpy.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht:

  • Citroen Jumper 2.2 HDI | 2010
  • Citroen DS3 1.6 | 2012
  • Citroen C5 2.0 | 2009