Dacia verkopen? Bij Gratis Mijn Auto Verkopen ontvangt u de beste prijs!

dacia-verkopen

Onze online autoveiling realiseert de beste prijs op uw Dacia! Ons netwerk telt namelijk meer dan 5000 RDW erkende welke actief zijn. De veiling duurt slechts 24 uur en daardoor hoeft u niet lang te wachten. Bovendien kost het u helemaal niets!

gratis-bod-op-jouw-auto

Onze autoveiling is gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u geen kosten maakt voor het aanmelden, het ontvangen van het hoogste bod en voor de verkoop. Ook is het bod geheel vrijblijvend. U kunt dus kosteloos en risicovrij uw Dacia aanmelden en zien wat hij waard is. Met een druk op de knop kunt u uw Dacia verkopen tegen het hoogste bod.

Gegarandeerde prijs

Het bod dat u ontvangt is gegarandeerd. Dat wil zeggen dat u dit ook daadwerkelijk in handen krijgt. U hoeft niet te onderhandelen want vooraf weet u precies wat de auto oplevert. Het hoogste bod is dus de daadwerkelijke verkoopprijs.

Schade aanwezig

Bij ons ook de beste prijs op uw Dacia wanneer deze schade heeft. Ons netwerk aan autobedrijven telt namelijk ook schadeherstelbedrijven. Deze bedrijven kunnen goedkoper de schades herstellen en kunnen zodoende ook meer teruggeven voor uw auto. De beste prijs op uw Dacia met schade ontvangt u dus bij ons. Het bod is gratis en vrijblijvend. U maakt dus geen kosten en loopt geen enkel risico. Alle aangesloten bedrijven zijn RDW erkend waaronder elke verkoop veilig en vlekkeloos verloopt.

Technisch mankement

Heeft uw Dacia een technisch mankement? Bij ons geen probleem. U kunt namelijk ook een auto aanmelden met een technisch probleem. Rijdt de auto niet meer, is hij niet door de keuring heen of is er iets echt kapot? Meld uw auto dan vrijblijvend aan. Binnen 1 dag ontvangt u het beste bod waarvoor u ook direct kunt verkopen. Het bod is vrijblijvend dus u loopt geen risico.

davia-modellen

Dacia modellen

De Dacia modellen die wij in de veiling vaak zien zijn de: Dacia Duster, Lodgy, Logan, Logan MCV, Sandero en Sandero Stepway. Heeft u een ander model, dan kunt u deze natuurlijk ook gratis en vrijblijvend aanmelden bij onze veiling. Op elke Davia realiseren wij het beste bod waarvoor u ook direct kunt verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht:

  • Dacia Duster 1.6 | 2011
  • Dacia Sandero 1.2 | 2009
  • Dacia Logan MCV 0.9 | 2015