De auto verkopen in Breda

By   8 december 2014

breda-van-het-water

Breda staat op de 9de plek als het gaat om grootste gemeenten in Nederland. Breda telt een ruimte 180.000 inwoners in ligt in de provincie Noord-Brabant. De eerste vermelding van de naam Breda is in het jaar 1125 geweest. Wat veel mensen niet weten is dat Breda tussen 1581 en 1590 bezet was door de Spanjaarden. Breda heeft een rijke geschiedenis en het aantal inwoners is sinds de 2de wereldoorlog verdrievoudigd.

In Breda rijden er naar schatting 36.000 auto’s rond. Wie de auto in Breda wilt verkopen heeft verschillende mogelijkheden om dit te doen. Men kan een advertentie plaatsen op een advertentiesite, de auto inruilen bij de garage of dealer en de auto verkopen via een autoveiling.

Wie makkelijk en snel de auto wilt verkopen voor de beste prijs kiest in veel gevallen voor de autoveiling. Het voordeel is dat u de auto alleen aan een RDW erkend autobedrijf verkoopt en geen zaken hoeft te doen met vervelende handelaren of ongure types. Daarnaast wordt de auto ter plaatse gevrijwaard en afgerekend.

breda-verkeer

De beste prijs

Een veiling heeft het kenmerk dat er geboden wordt. Het bieden wordt uitsluitend door RDW erkende autobedrijven gedaan welke bij ons zijn aangesloten. De autobedrijven krijgen 24 uur de mogelijkheid om een bod uit te brengen en anderen te overbieden. Daarna sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend. Het hoogste bod sturen wij aan u door. Het bod is te allen tijden gratis en vrijblijvend. U bent niet verplicht om het bod te accepteren of de auto te verkopen. U bepaalt.

gratis-bod-op-jouw-auto

Elk merk auto

Elk merk auto kan kosteloos worden aangemeld. Uiteraard kunt u dan ook elk type (model) aanmelden. Van kleine tot grote auto is welkom. Ons netwerk aan autobedrijven is zeer groot en voor elke auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers die een goed bod willen doen op uw auto.

Anoniem in de veiling

Uw auto komt anoniem in de veiling te staan. Uw gegevens blijven beschermd. Autobedrijven zien alleen de voertuig informatie. Alleen indien u het bod accepteert worden uw persoonsgegevens uitgegeven aan de hoogste bieder. Uiteraard ontvangt u ook de gegevens van het autobedrijf die uw auto koopt. Zodoende kunt u met elkaar afstemmen welke tijd en datum het beste schikt.

parkeren-breda

Auto met schade

Ook een auto met schade kan probleemloos worden aangemeld. Er zijn veel autobedrijven welke veel interesse hebben in een auto met schade. Zij kunnen vaak tegen lage kosten de schades zelf (laten) herstellen en geven daarom een betere prijs voor uw auto terug. Het bod dat u ontvangt is altijd vrijblijvend en gegarandeerd.

Een technisch probleem

Het kan zijn dat u de auto wilt verkopen omdat deze niet door de APK heen komt of een defect heeft. Het kan om een versleten koppeling gaan of een kapotte motor. Wat er ook met de auto aan de hand is, u kunt hem altijd aanmelden en een gratis en vrijblijvend bod ontvangen. Ons netwerk telt een groot aantal RDW erkende autobedrijven welke zeer geïnteresseerd zijn in auto’s met een of meerdere defecten. Zij zijn immers specialisten en zien hier geen probleem in.

Ontvang een gratis bod

Ontvang een gratis bod op uw auto en verkoop hem vandaag nog. Bent u benieuwd wat uw auto waard is en waarvoor een RDW erkend autobedrijf direct voor uw auto wilt betalen? Vul dan uw kenteken in. Het kost u niets!

rotterdam auto verkopen