Dodge verkopen? Bij ons krijgt u het hoogste bedrag ervoor terug.

dodge-verkopen

Wilt u uw auto voor de beste prijs verkopen? Meld hem dan bij ons gratis en vrijblijvend aan. Wij leggen uw auto voor aan meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven. Deze bedrijven brengen een bod uit op uw auto. Het hoogste bod sturen wij aan u door. Het bod is gratis en vrijblijvend. Wilt u uw Dodge verkopen tegen het hoogste bod, dan is dat met een druk op de knop geregeld.

gratis-bod-op-jouw-auto

Het hoogste bod

Gratis Mijn Auto Verkopen is een online autoveiling platform welke een groot netwerk heeft aan RDW erkende autobedrijven. Alle aangesloten autobedrijven zijn vooraf gescreend en dit zijn er ruim 5000. Het voordeel van onze autoveiling is dat hij slechts 24 uur duurt. Hierdoor ontstaan twee grote voordelen. U hoeft namelijk niet lang te wachten om te weten te komen wat uw Dodge exact waard is. Daarnaast zijn de aangesloten autobedrijven, door de kortlopende veiling, veel actiever met bieden. Hierdoor wordt er een hoger bod behaalt. Het bod is altijd zonder kosten en zonder verplichtingen. Verkopen kan direct aan de hoogste bieder en kost u niets.

Verkoop aan particulieren

Particulieren kopen liever een auto bij een autobedrijf dan van de particulier zelf. Daarom kunt u uw auto sneller en voor meer geld verkopen via de autoveiling. Hier gaan RDW erkende autobedrijven een bod uitbrengen op uw Dodge en kunt u de auto veel sneller verkopen. Het hoogste bod sturen wij naar u door. Het bod is gegarandeerd en dus de daadwerkelijke verkoopprijs. Bovendien is het bod vrijblijvend waardoor u tot niets verplicht bent. Gratis uitproberen? Meld uw Dodge dan gratis aan!

dodge-modellen

Dodge met schade

Heeft uw Dodge schade? Meld uw auto dan zeker aan bij onze autoveiling. Ons netwerk telt namelijk een groot aantal schadespecialisten welke een hoger bod doen op uw auto. Hierdoor kunt u uw auto dus voor meer geld verkopen. Probeer het gratis uit.

Gebreken en defecten

Heeft uw auto gebreken, defecten of een technisch mankement? Meld ook in die gevallen uw auto vrijblijvend bij ons aan. Wij realiseren namelijk op elke auto, ook met defecten, de hoogste prijs.

Dodge modellen

De Dodge modellen die wij veel tegenkomen in de autoveiling zijn: Dodge Avenger, Caliber, Grand Caravan, Challenger, Charger, Durango, Journey, Magnum, Nitro, RAM, RAM 1500, RAM 2500, RAM Van en Viper. Heeft u een ander model? Ook dan nodigen wij u graag uit om uw auto gratis en vrijblijvend aan te melden in onze autoveiling.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Dodge Nitro 4×4 2.8 CRD | 2008
  • Dodge Ram Van 5.7 Hemi V8 | 2005
  • Dodge Avenger 2.7 V6 SXT | 2009