Ferrari verkopen? Bij ons verkoopt u uw auto snel, veilig en voor de beste prijs.

ferrari-verkopen

Ontvang het hoogste bod op uw auto gratis en vrijblijvend. Verkopen kan direct en is gratis! U verkoopt de auto altijd aan een RDW erkend autobedrijf en krijgt meteen het afgesproken geldbedrag uitbetaald. Ook het vrijwaringbewijs wordt ter plaatse opgemaakt

gratis-bod-op-jouw-auto

Gratis en vrijblijvend het hoogste bod

De online autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen kost niets en verplicht u tot niets. De veiling heeft een groot netwerk aan RDW erkende autobedrijven welke vooraf zijn gescreend. Zo loopt u geen risico bij het verkopen van uw auto. Het netwerk telt inmiddels meer dan 5000 actieve autobedrijven welke meebieden op de aangemelde auto’s.

Binnen 1 dag verkopen

De veiling duurt 24 uur en dat heeft twee grote voordelen. Het eerste voordeel is dat de autobedrijven actiever zijn met bieden. Dit zorgt voor een nog hoger bod. Het tweede voordeel is dat u niet lang hoeft te wachten en u binnen 1 dag weet wat de auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen.

Verkopen aan een particulier

Een Ferrari verkopen aan een particulier is niet gemakkelijk. Het kost veel tijd en levert vaak ook minder op. Een particulier koopt vaak liever een dure auto bij een autobedrijf dan via een particulier. Door gebruik te maken van onze online autoveiling, verkoopt u uw Ferrari aan een RDW erkend autobedrijf. De veiling zorgt ervoor dat er altijd een goed bod behaalt wordt. Dit komt omdat onze veiling meer dan 5000 actieve autobedrijven telt en slechts 24 uur duurt. Hierdoor zijn de bieders actiever en hoeft u niet lang te wachten. Het bod kost u niets en verplicht u ook tot niets. Zo kunt u gratis en vrijblijvend de waarde bepalen van uw auto.

ferrari-modellen

Verkopen met schade of gebreken

Ook wanneer uw Ferrari kapot is, schade heeft en zelfs niet meer rijdt, dan kunt u de auto alsnog voor de beste prijs verkopen. Ons actieve netwerk aan autobedrijven telt namelijk ook een groot aantal vakgarages, schadespecialisten en dealers welke een hoger bod op uw auto uitbrengen. Het hoogste bod sturen wij aan u door. Het aanmelden, ontvangen van een vrijblijvend bod en de verkoop, kost bij ons helemaal niets! Probeer het daarom vrijblijvend uit!

Ferrari modellen

De Ferrari modellen die bij onze autoveiling veel worden aangeboden zijn: Ferrari 360, 456, 458, 550, 599, California, F355, F430 en FF. Heeft u een ander model? Ook dan kunt u natuurlijk uw auto vrijblijvend en zonder kosten aanmelden om te zien waarvoor u hem direct voor kunt verkopen. Vul uw kenteken in en binnen 24 uur ontvangt u het hoogste bod.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht:

  • Ferrari 456 GTA 5.5 V12 | 1998
  • Ferrari 360 Spider | 2001
  • Ferrari 612 Scaglietti F1 | 2004