Fiat verkopen? Bij Gratis Mijn Auto Verkopen verkoop je jouw Fiat voor de beste prijs!

Verkoop snel en eenvoudig je Fiat voor de beste prijs via onze online autoveiling. Binnen 24 uur het hoogste bod waarvoor je ook direct kunt verkopen. Het bod is gratis en vrijblijvend. Geen verplichtingen dus. Je verkoopt je auto altijd aan een RDW erkend autobedrijf. Daarom loop je geen risico en krijg je direct het afgesproken bedrag in handen.

fiat-verkopen

Doordat onze online autoveiling meer dan 5000 actieve deelnemers telt, kunnen wij niet alleen de beste prijs op je Fiat realiseren maar ook binnen 24 uur! Je hoeft dus niet lang te wachten om precies te weten wat je auto waard is. Bovendien maak je geen kosten en loop je geen risico. Het bod is vrijblijvend en daar kun je mee doen wat je wilt. Weten wat je auto exact waard is en waarvoor je hem direct kunt verkopen? Vul dan hieronder je kenteken in!

gratis-bod-op-jouw-auto

De beste prijs op je Fiat

Onze gratis online autoveiling heeft meer dan 5000 actieve autobedrijven in haar bestand. Deze autobedrijven krijgen jouw auto voorgelegd en kunnen een bod daarop uitbrengen. Ze krijgen 24 uur de tijd om te bieden. Daarna sluit de veiling en wordt het hoogste bod teruggekoppelt. Het grote aantal actieve deelnemers zorgt er dan ook voor dat er veel en vaak geboden wordt. Hierdoor loopt de prijs snel op en krijg je meer voor je auto terug dan op een andere manier.

Veilig verkopen

rdw-erkend-autoveilingAlle autobedrijven die in de online autoveiling hun bod uitbrengen, zijn RDW erkend én gescreend. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de auto aan een betrouwbare partij verkoopt die tevens de auto direct kan overschrijven. Hierdoor ontvang je dus ook direct het vrijwaringsbewijs. Ook de betaling wordt direct geregeld. Het bod dat je ontvangt op je Fiat is ook het bedrag dat je krijgt uitbetaalt. Zo weet je vooraf precies wat je auto oplevert. Geen gedoe of onderhandeling.

Je kunt elke Fiat verkopen

Heb je een Fiat personenauto of een Fiat bedrijfsbus? Bij ons maakt het niet uit welk model je hebt. Je kunt namelijk gratis en vrijblijvend elk model aanmelden bij onze veiling, van groot tot klein. De volgende modellen zien wij vaak in onze veiling voorbij komen. Staat jouw model er niet tussen? Geen probleem want via ons kun je ELKE Fiat verkopen voor de beste prijs!

Fiat 500 / Bravo / Croma / Doblo / Grande Punto / Panda / Punto (Evo) / Qubo / Sedici / Tipo

fiat-modellen

Schade en gebreken

Heeft je Fiat schade van cosmetische schade aan de buitenkant of juist een technisch mankement? Geen probleem bij ons. Of je auto nu een deuk, kras of kapotte versnellingsbak heeft, op elke auto krijg je bij ons het beste bod. Onze autoveiling telt meer dan alleen merkdealers. Ook vakgarages en schadeherstelbedrijven kunnen meebieden. Zo kunnen wij altijd het beste bod op je auto realiseren. De gehele veiling is van het begin tot het eind Gratis en Vrijblijvend. Het kost je dus niets en je kunt het veilig uitproberen.

Wil je weten wat jouw Fiat waard is? Vul dan je kenteken in en meld je auto gratis aan.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Fiat 500L 0.9 Twin air | 2015
  • Fiat punto 1.3 Multijet | 2012
  • Fiat panda 1.2 Active | 2010