Gratis auto verkopen Amsterdam

Gratis je auto verkopen in Amsterdam? Geen probleem. Via ons krijg je allereerst een gratis en vrijblijvend bod binnen 24 uur op je auto.

Hoe werkt het

Je auto verkopen wanneer je in Amsterdam woont gaat als volgt. Je meldt je auto gratis en snel aan voor onze anonieme autoveiling. Meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven krijgen een melding dat er een auto in de veiling staat waarop ze een bod kunnen uitbrengen. Omdat onze autoveiling anoniem is zien de autobedrijven niet van wie de auto is. Wij vinden het namelijk belangrijk uw persoonsgegevens te beschermen. U zult dus niet lastig gevallen worden met e-mail of spam.

Autobedrijven kunnen dus bieden op uw auto voor de duur van 24 uur. Het hoogste bod dat in de veiling ontstaat wordt automatisch aan u teruggekoppeld. Helemaal gratis en vrijblijvend. Indien u het bod niet accepteert dan worden uw gegevens direct uit ons systeem verwijderd. Indien u het bod wel accepteert dan verkoopt u uw auto gegarandeerd voor het genoemde bod. Ook het verkopen van uw auto is bij ons helemaal gratis. Totaal geen kosten dus.

Geen risico

Ons netwerk is voorzien van RDW erkende autobedrijven. Dit betekend dat u niet alleen uw auto kunt verkopen aan gerenommeerde autobedrijven maar dat u ook altijd direct een vrijwaring in handen krijgt. Het voordeel van RDW erkende autobedrijven is dat zij uw auto zelf mogen vrijwaren dus ook bij u op de stoep. Ook in Amsterdam.

gratis-bod-op-jouw-auto

Geen gezeur

Via onze autoveiling heeft u geen gezeur aan de deur. In tegenstelling tot verkopen via het internet krijgt u geen vreemde figuren over de vloer die naar uw auto komen kijken en het op een akkoordje willen gooien. Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat u voor de auto krijgt. Bij de overhandiging van uw auto wordt u direct uitbetaald.

Landelijk

De aangesloten autobedrijven zitten verspreid over heel Nederland zodat u overal terecht kunt. U kunt uw auto ook gratis verkopen in Amsterdam of in een andere grote stad. Het voordeel van onze veiling is dat autobedrijven elkaar ook kunnen overbieden. Hierdoor komt er altijd een hoger bod tot stand.

Auto met schade

Auto verkopen in Amsterdam is heel eenvoudig. Heeft uw auto beschadigingen op de bumper? Krassen in de lak? Allemaal geen probleem. Geen reden om uw auto niet te kunnen verkopen of er een bijzonder laag bedrag voor terug te krijgen, althans niet via onze autoveiling. In ons netwerk zitten namelijk een groot aantal schadeherstel bedrijven welke tegen inkoopsprijzen deze zaken kunnen herstellen. Hierdoor kunnen zij meer teruggeven voor uw auto dan een doorsnee autobedrijf. Een hoog bod is dus altijd gegarandeerd en als u het niets vind dan gaat u gewoon niet akkoord. Zo simpel is het.

Vraag een gratis en vrijblijvend bod

Weten wat uw auto waard is? Vraag dan een gratis en vrijblijvend bod op uw auto. Binnen 24 uur weet u precies wat hij waard is en waarvoor u hem gegarandeerd kunt verkopen. Ook het verkopen van uw auto is gratis dus het kost u helemaal niets. Geen kosten en geen risico.