Gratis Auto verkopen Utrecht

By   14 oktober 2014

kaart utrecht

Gratis uw auto verkopen in Utrecht? Dat kan!

Uw auto verkopen via deze site is helemaal gratis. Allereerst ontvangt u een gratis en vrijblijvend bod op uw auto afkomstig van meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven. Indien het bod u bevalt dan kunt u uw auto direct verkopen zonder kosten!

Het hoogste bod op uw auto

Meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven zijn op ons systeem aangesloten en kunnen een bod uitbrengen op uw auto. Het hoogste bod dat daar uit voort komt maken wij aan u kenbaar. In plaats van dat u zelf op zoek gaat naar de beste prijs voor uw auto doen wij dat voor u. Binnen 24 uur is de hoogste bieder kenbaar en dat laten wij u meteen weten. Ons systeem stuurt u automatisch een e-mail waarin u kunt teruglezen hoe hoog het gegarandeerde bod is. Een gegarandeerd bod betekend dat u precies weet wat de koper aan u gaat betalen en geen gedoe met onderhandelingen dus.

gratis-bod-op-jouw-auto

Veilig en gratis de auto verkopen

Doordat wij alleen RDW erkende autobedrijven in ons netwerk hebben zitten is de verkoop van uw auto helemaal veilig. U krijgt direct het bedrag uitgekeerd en de auto wordt ook meteen gevrijwaard. De vrijwaring krijgt u meteen in handen en u hoeft dan alleen nog de verzekering stop te zetten. De wegenbelasting wordt automatisch stopgezet omdat de RDW erkende bedrijven de overdracht namelijk direct melden bij de RDW. Te veel betaalde wegenbelasting wordt automatisch teruggestort.

Auto met beschadigingen verkopen

Heeft uw auto schade in de vorm van parkeerschade, krassen of deuken? Dat is helemaal geen probleem. Maak hier een foto van en voeg deze toe bij de aanmelding. De autobedrijven kunnen aan de hand van een foto vaak een goede inschatting doen en daarop een gepast bod uitbrengen. Omdat ons netwerk niet alleen voorzien is van garages en autobedrijven maar ook van schadeherstel bedrijven krijgt u van hen vaak ook een goed bod. Schadeherstel bedrijven kunnen namelijk goedkoper de schades herstellen en daarom meer terug geven voor uw auto.

binnenstad utrecht

Auto zonder apk verkopen (of technische problemen)

Ook als de auto geen APK meer heeft kan deze alsnog prima verkocht worden. Indien de auto is afgekeurd en u niet meer wilt investeren in de auto dan kunt u ook gratis en vrijblijvend een bod vragen op uw auto. Vermeldt er dan bij wat de afkeurpunten waren zodat u een beter bod kunt krijgen. Vakgarages hebben geen problemen met auto’s die gerepareerd moeten worden, dat is immers hun vak. Hun voordeel is dat ze onderdelen tegen inkoopsprijzen kunnen krijgen en de arbeid relatief weinig kost. Hierdoor krijgt u ook op een auto zonder APK een goed bod.

Elke auto verkopen

Auto verkopen in Utrecht en omgeving kan elke auto verkopen in welke staat dan ook. Er is wel een voorwaarde en dat is dat de auto vanaf bouwjaar 2002 moet zijn. Meld uw auto gratis aan en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvend bod. Het bod is gegarandeerd en dus de echte verkoopprijs. Ook verkopen is helemaal gratis dus geen kosten en geen risico.

Aanmelden kan door op het onderstaande kentekenbord te klikken.

rotterdam auto verkopen