Gratis uw auto verkopen Den Haag

By   12 november 2014

den haag binnenhof

Uw auto gratis verkopen in Den Haag? Den Haag, ook wel bekend als ‘s-Gravenhage, is de politieke hoofdstad van Nederland. Den Haag telt zo’n 550 duizend inwoners en staat op de 3de plek van grootste gemeenten in Nederland. Amsterdam en Rotterdam zijn net wat groter. In Den Haag zie je veel treinen, trams, bussen, fietsen, bromfietsen en vooral veel auto’s. Ben u een inwoner van Den Haag of woont u in de omgeving dan bent u daar vast bekend mee.

Wie zijn auto wilt verkopen kan dat op verschillende manieren doen. Wie zijn auto snel en veilig wilt verkopen kan dat via ons doen. Wij zorgen er voor dat u de auto aan een RDW erkend autobedrijf kunt verkopen zonder gedoe. U ontvangt de beste prijs en betaald helemaal niets. Hierbij loopt u geen risico’s en kunt u de auto snel en zonder gedoe verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto

Binnen 1 dag uw auto gratis verkopen

U kunt uw auto verkopen binnen 1 dag zonder ook maar zelf kosten te maken. Het werkt heel eenvoudig. U meldt uw auto aan op onze site. Hiervoor zijn de voertuiggegevens nodig welke aan de hand van het kenteken er al grotendeels wordt bij gezocht. Wat u moet aanvullen is de staat van de auto waarin hij verkeerd zoals aanwezige schades en eventuele opties. Vervolgens wordt uw auto in een zogeheten autoveiling geplaatst. Uw persoonsgegevens blijven verborgen in de veiling dus uw auto staat er anoniem op.

24 Uur krijgen de aangesloten en RDW erkende autobedrijven de tijd om een bod op uw auto uit te brengen waarmee ze ook elkaar kunnen overbieden. Als de veiling na 24 uur afloopt wordt het hoogste bod kenbaar gemaakt en u weet dan precies waarvoor u de auto direct voor kunt verkopen. Het aanmelden is gratis, het ontvangen van het hoogste bod is gratis en vrijblijvend en indien u besluit de auto te verkopen voor het hoogste bod dan is dat ook gratis. Indien u het bod niet interessant vind en het afslaat zijn we even goede vrienden en ook dan rekenen wij dus geen kosten! 100% Gratis dus!

Bent u benieuwd wat uw auto waard is? Meld hem dan aan en de volgende dag heeft u het antwoord.

stadscentrum den haag

Veilig verkopen

Ons netwerk telt meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven welke zich aan strenge regels moeten houden. Hierdoor loopt u geen risico en verloopt de verkoop op een veilige en keurige manier waarbij u meteen het vrijwaringsbewijs in handen krijgt en direct wordt uitbetaald. De meeste mensen wensen het bedrag direct op de bank te ontvangen en dat is zeker mogelijk. In feite werkt iedereen met een spoed-overboeking waardoor het meteen op uw rekening staat. Wenst u liever contact uitbetaald te worden dan is dat ook mogelijk.

Makkelijk de auto verkopen

Veel mensen die zelf hun auto gaan verkopen zullen merken dat het nog best lastig is om de juiste koper te vinden. Verkopen aan een particulier levert vaak stress op, men moet afwachten of de koper wel komt opdagen en men moet opgewassen zijn tegen gehaaide kopers die het onderste uit de kan willen hebben en de onderhandeling over de prijs met u aan willen gaan. Wilt u geen vreemde figuren bij u op de stoep dan bieden wij een goede oplossing wel 100% betrouwbaar en veilig is. Indien u het bod accepteert dan kunt u meteen over gaan tot verkopen en bepaald u wanneer u de auto overdraagt aan de koper welke dus altijd een RDW erkend autobedrijf is.

Schades en technische problemen

Een auto verkopen die schade heeft of een defect is bij ons geen probleem. Parkeerschade, vandalisme, startprobleem, versleten koppeling, niet door de APK gekomen of wat dan ook, wat de auto ook mankeert, voor elke auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers die graag een bod uitbrengen. Geen kosten voor u en altijd precies weten waarvoor u gegarandeerd de auto voor kunt verkopen zonder gedoe.

rotterdam auto verkopen