Gratis uw auto verkopen in Groningen

By   15 oktober 2014

plattegrond groningen

Gratis uw auto verkopen in Groningen? De beste prijs krijgt u bij ons!

Woont u in Groningen of omgeving en wilt u uw auto op een makkelijke en veilige manier verkopen voor de beste prijs? Maak dan gebruik van onze gratis service.

Binnen 24 uur het hoogste bod

Bij ons ontvangt u binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod op uw auto. Het bod is gegarandeerd wat betekend dat u de echte verkoopprijs te horen krijgt zonder gedoe achteraf. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

gratis-bod-op-jouw-auto

Binnen 1 dag verkopen

Binnen 1 dag kunt u uw auto gratis verkopen aan een RDW erkend autobedrijf. Het voordeel van RDW erkende autobedrijven is dat u direct uw auto kunt verkopen, u direct het geld op uw rekening gestort krijgt tenzij u aangeeft het liever cash te hebben en u krijgt meteen het vrijwaringsbewijs in handen. De wegenbelasting wordt direct stopgezet en het teveel betaalde krijgt u automatisch teruggestort van de belastingdienst. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is de verzekering op te zeggen. Snel en makkelijk geregeld dus.

De beste prijs voor uw auto

De beste prijs krijgt voor uw auto krijgt u bij ons. Waarom? Wij hebben namelijk meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven in ons netwerk die allemaal een bod op uw auto kunnen uitbrengen. Omdat het er zo veel zijn is de kans op een fantastisch bod veel groter dan dat u bij 1 of 2 bedrijven gaat informeren. Het hoogste bod maken wij aan u kenbaar welke geheel gratis en vrijblijvend is. Indien u het bod interessant vind dan kunt u de auto direct verkopen aan het bedrijf en krijgt u de afgesproken prijs voor uw auto terug.

groningen water

Auto met schade

Heeft uw auto schade? Deuken, krassen, afbladderende lak, parkeerschade of schade van een aanrijding? Bij ons is dat geen probleem. U krijgt zelfs meer terug dan dat u de auto op een andere manier zou verkopen. U zult zich af vragen hoe dat kan en dat gaan wij uitleggen. De bij ons aangesloten autobedrijven bestaan uit een deel schadeherstel bedrijven. Deze bedrijven kunnen schades tegen inkoopsprijzen herstellen. Hierdoor maken zij minder kosten dan andere bedrijven en kunnen daarom meer voor uw auto teruggeven.

Auto met technische problemen

Mocht u een auto hebben met een defect van motorschade tot en met een versleten koppeling dan krijgt u ook bij ons de beste prijs voor uw auto. Ons netwerk telt namelijk een groot aantal garagebedrijven die vakkundig en snel reparaties kunnen uitvoeren tegen inkoopsprijs. Hierdoor zijn hun kosten een stuk lager en kunnen zij meer voor uw auto teruggeven. Op die manier krijgt u ook met een kapotte auto meer geld terug. Tevens kan de auto opgehaald worden waardoor u de deur niet uithoeft.

Elk merk en elk model

Bij ons kunt u elk merk en elke model auto verkopen. Wat voor auto u ook heeft, vanaf 2002 zijn ze allemaal welkom. U ontvangt altijd een gratis en vrijblijvend bod. Ook het verkopen van uw auto is gratis. U verkoopt uw auto alleen aan een RDW erkend autobedrijf. Hierdoor maakt u geen kosten en loopt u geen risico. Vul uw kenteken in en kijk wat uw auto waard is.

rotterdam auto verkopen