Honda verkopen, bij ons ontvangt u de beste prijs binnen 24 uur!

honda-verkopen

Snel en veilig uw Honda verkopen? Bij Gratis Mijn Auto Verkopen kan dat!
Meld uw auto gratis en vrijblijvend aan en ontvang binnen 24 uur het hoogste bod.

gratis-bod-op-jouw-auto

Snel en veilig verkopen

Snel en veilig uw Honda verkopen doet u het beste bij Gratis Mijn Auto Verkopen. Onze online autoveiling is namelijk de snelste manier om uw auto te verkopen voor de beste prijs. Bovendien verkoopt u veilig de auto omdat wij alleen RDW erkende autobedrijven in ons netwerk hebben zitten.

RDW erkende autobedrijven

Het voordeel van RDW erkende autobedrijven is dat de auto ter plaatse kan worden overgeschreven, en u direct het vrijwaringsbewijs in handen krijgt. Op het moment dat het vrijwaringsbewijs wordt afgegeven bent u officieel niet meer de eigenaar en hoeft u dus ook geen wegenbelasting meer te betalen. Deze wordt tevens automatisch stopgezet. Ook bent u niet meer verplicht de verzekering langer te houden dus kunt u deze meteen opzeggen. Zo bent u dus ook meteen van alle lasten af.

Schade

Heeft uw Honda schade? Verkoop hem dan via ons. Wij realiseren namelijk de beste prijs op een schadeauto. Dit komt omdat ons netwerk namelijk een groot aantal schadeherstelbedrijven telt. Deze bedrijven kunnen tegen lage kosten de schade herstellen en kunnen daardoor een hoger bod doen. Het bod is gratis en vrijblijvend. U beslist of u de auto verkoopt of niet.

Gebreken

Heeft uw Honda gebreken? Een elektrische storing? Misschien een defecte motor of versnellingsbak? Wat er ook aan uw Honda mankeert, wij realiseren het beste bod op elke auto. Ons netwerk telt namelijk ook een groot aantal vakgarages die tegen lagere tarieven problemen kunnen oplossen. Hierdoor kunnen zij een hoger bod uitbrengen zodat u de auto voor meer kunt verkopen.

honda-modellen

Honda modellen

De Honda modellen die wij vaak in de veiling terugzien zijn de: Honda Accord, Civic, CR-V, CR-Z, FR-V, HR-V, Insight, Jazz en Legend. Heeft u een andere Honda dan kunt u deze natuurlijk ook gratis en vrijblijvend aanmelden bij onze veiling. Op elke Honda realiseren wij het beste bod.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht:

  • Honda Jazz 1.2i V-Tec | 2010
  • Honda Accord 2.0 Tourer | 2012
  • Honda Civic 1.3 DSI | 2009