Heeft u gegoogeld naar Ik wil mijn auto verkopen? Dan bent u hier op de juiste website beland! Via Gratis Mijn Auto Verkopen kunt u namelijk eenvoudig, snel en veilig uw auto voor de beste prijs verkopen! De service is 100% vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om uw auto te verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto

Snel verkopen

U zegt: ‘Ik wil mijn auto verkopen in 1 dag tijd’.

snel-verkopenWij zeggen: ‘Bij ons is dat geen probleem. Onze autoveiling realiseert namelijk het beste bod in 1 dag tijd. Dit komt doordat wij uw auto in 1x voorleggen aan alle aangesloten autobedrijven. Deze autobedrijven kunnen dan bieden op uw auto. De veiling duurt 24 uur en sluit automatisch. Hierna wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Indien u akkoord gaat met het hoogste bod op uw auto, dan verkoopt u direct uw auto tegen het hoogste bod’.

 

Veilige verkoop

veilig-verkopenU zegt: ‘Ik wil mijn auto verkopen op een veilige manier’.

Wij zeggen: ‘Bij ons kunt u veilig ieder voertuig verkopen. Ons netwerk telt namelijk alleen RDW erkende autobedrijven. Hierdoor verkoopt u dus nooit uw auto aan een particulier maar aan een erkend bedrijf met een reputatie. Naast het afgesproken bod, ontvangt u altijd direct ter plaatse het vrijwaringsbewijs. Zo is de auto ook echt meteen van uw naam af en bent u niet meer verantwoordelijk’.

 

Geen kosten

gratis-verkopenU zegt: ‘Ik wil mijn auto verkopen zonder kosten te maken’.

Wij zeggen: ‘Onze autoveiling is 100% gratis. Zowel het aanmelden, het ontvangen van het hoogste bod en de eventuele verkoop kosten geen geld. Bovendien bent u niet verplicht om uw auto te verkopen. Het bod is namelijk altijd vrijblijvend’.

 

Schadeauto

schadeauto-verkopenU zegt: ‘Ik wil mijn auto verkopen die schade heeft’.

Wij zeggen: ‘Voor iedere auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Dit komt omdat ons netwerk aan RDW erkende autobedrijven niet alleen vakgarages en merkdealers telt, maar ook schadeherstelbedrijven. Schadeherstelbedrijven kunnen zelf tegen lage kosten schades herstellen. Hierdoor kunnen zij ook meer bieden op uw voertuig’.

 

De beste prijs

beste-bodU zegt: ‘Ik wil mijn auto verkopen voor de beste prijs’.

Wij zeggen: ‘Bij ons krijgt u altijd het hoogste bod. Dit komt doordat wij uw auto in een keer voorleggen aan alle aangesloten autobedrijven én dat onze veiling 24 uur duurt. Hierdoor zijn alle deelnemers een stuk actiever met bieder en dat leidt tot een hoger bod’.

gratis-bod-op-jouw-auto

Vul uw kenteken in en ontvang binnen 24 uur het hoogste bod. Geen kosten én geen verplichtingen!