Kia verkopen? Bij ons de hoogste prijs en binnen 24 uur verkocht. Meld je auto gratis aan bij onze online autoveiling. Het bod dat je ontvangt is geheel vrijblijvend dus verkopen is niet verplicht.

kia-verkopen

Onze online autoveiling telt meer dan 5000 actieve autobedrijven welke allemaal RDW erkend zijn. Zo ontvang je altijd een bod van erkend autobedrijf en kun je de Kia snel verkopen. Het bod dat je ontvangt is gegarandeerd dus de echte verkoopprijs. Meld je Kia nu aan en ontvang een gratis en vrijblijvend bod waarvoor je hem direct kunt verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto

Probeer de veiling gratis uit

Je Kia aanmelden kost niet meer dan 5 minuten tijd. De auto komt vervolgens in de autoveiling te staan waar alleen de aangesloten RDW erkende autobedrijven hem kunnen bekijken. Alle ingevulde gegevens blijven privé. De autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om een bod te plaatsen. Wanneer de veiling sluit dan is het hoogste bod bekend. Deze ontvang je vervolgens per email en daarmee kun je doen wat je wilt. Accepteren betekent dat je de auto verkoopt voor het genoemde bod. Afwijzen kan natuurlijk ook. Het bod is immers vrijblijvend en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Gegarandeerde prijs

De prijs is gegarandeerd dus je verkoopt je Kia gegarandeerd voor tegen het hoogste bod. Zo weet je vooraf precies wat je Kia waard is en wat je ervoor terug krijgt. Omdat je zaken doet met een RDW erkende partij, is de verkoop veilig en vertrouwd. De transactie verloopt soepel en je ontvangt direct het afgesproken bedrag. Ook het vrijwaringsbewijs wordt ter plaatse opgemaakt. De auto is dus direct van je naam af en de wegenbelasting stopt automatisch. Het enige wat je zelf nog even moet regelen is de stopzetting van de autoverzekering. Sneller en makkelijker kan niet!


Kia modellen

kia-modellenDe Kia modellen die wij veel in onze autoveiling voorbij zien komen zijn de Kia Carens, Carnival, Pro Cee’d, Cerato, Magentis, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, Venga en Preggio. Ook wanneer jouw model hier niet tussen staan dan kun je hem natuurlijk zonder kosten en zonder verplichtingen aanmelden.

Wil je weten wat jouw Kia waard is en waarvoor je hem direct kunt verkopen aan een RDW erkend autobedrijf? Meld je auto dan nu gratis en vrijblijvend aan!

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Kia Rio 1.2 CVVT | 2012
  • Kia Sportage 2.0 2WD | 2011
  • Kia Venga 1.4i | 2013