Lexus verkopen? Dat kan via ons binnen 1 dag. Bovendien kost het u niets en ontvangt u de hoogste prijs.

lexus-verkopen

Uw Lexus verkopen kan bij ons veilig, snel en zonder kosten. U verkoopt de auto alleen wanneer u dat wilt en altijd aan een RDW erkend autobedrijf. Zo verloopt de transactie soepel en krijgt u meteen het afgesproken bedrag in handen.

gratis-bod-op-jouw-auto

Groot actief netwerk

Een auto verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gratis Mijn Auto Verkopen is een online autoveiling welke binnen 24 uur de hoogste prijs op elke auto kan realiseren. Dit komt doordat het netwerk meer dan 5000 actieve autobedrijf telt welke allemaal gescreend en RDW erkend zijn. Zo is iedere verkoop snel en veilig.

Binnen 24 uur

De veiling duurt slechts 24 uur. Dat betekent dat u niet lang hoeft te wachten om te weten te komen wat uw Lexus precies waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen. De deelnemers zijn actief omdat de veiling kort loopt en zij ook de biedingen van andere bedrijven kunnen inzien. Dat drijft de prijs snel omhoog. U krijgt daardoor dus een hoger bod.

Zonder kosten, zonder verplichtingen

De gehele autoveiling is gratis. Dat betekent dat ook het verkopen van uw Lexus geen geld kost. Het bod dat u ontvangt is zonder verplichtingen. U bent dus niet verplicht om uw auto te verkopen. Met het bod kunt u doen wat u wilt. Kiest u ervoor om de auto te verkopen dan is dit met een druk op de knop geregeld en ontvangt u het hoogste bod. Het RDW erkende autobedrijf die het hoogst heeft geboden koopt dan de auto van u over. Het voordeel van een RDW erkend autobedrijf is dat zij de auto direct kunnen vrijwaren. Vrijwaren houdt in dat de RDW en de Belastingdienst op de hoogte worden gesteld van de overdracht. Hierdoor komen bekeuringen bijvoorbeeld niet meer op uw naam en hoeft u ook geen wegenbelasting meer te betalen. Teveel betaalde wegenbelasting wordt automatisch teruggestort. Zelf hoeft u alleen nog maar de autoverzekering op te zeggen.

lexus-modellen

Lexus modellen

De Lexus modellen die wij veel in onze autoveiling tegenkomen zijn de Lexus CT-H, GS, GS-H, IS, LS, LS-H, NX, RC en RX-H. Ook als u een ander model heeft bent u natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan de autoveiling. Onze veiling is altijd zonder kosten en geheel vrijblijvend.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Lexus GS 450H 3.5 V6 Hybrid | 2012
  • Lexus IS 300H Sport Line | 2014
  • Lexus IS 250 Executive | 2008
  • Lexus CT 200H | 2012