Mini verkopen voor de beste prijs? Meld uw auto dan meteen aan bij onze autoveiling.

mini-verkopen

Binnen 24 uur ontvangt u het hoogste bod op uw Mini, zonder kosten of verplichtingen. Onze autoveiling is niet alleen razendsnel maar ook 100% veilig. U verkoopt uw auto namelijk alleen aan een RDW erkend autobedrijf. Sneller en makkelijker kan niet!

gratis-bod-op-jouw-auto

De beste prijs op uw Mini

Welke model Mini u ook heeft, bij ons krijgt u altijd het hoogste bedrag terug voor uw auto. Onze online autoveiling heeft namelijk meer dan 5000 actieve autobedrijven in haar netwerk welke allemaal RDW erkend zijn en gescreend! De veiling duurt slechts 24 uur en de autobedrijven worden meteen op de hoogte gebracht wanneer er weer een nieuw voertuig in de veiling is bijgekomen. Het bieden gaat hierdoor razendsnel.

Door het grote aantal autobedrijven gaat het bieden niet alleen snel maar loopt de prijs ook snel op. Na 24 uur sluit de veiling en sturen wij het hoogste bod gratis en vrijblijvend door. Het bod dat u ontvangt is ook de prijs die u ervoor terugkrijgt. Bovendien is het verkopen ook gratis! Bij ons betaalt u dus helemaal niets en krijgt u het hoogste bedrag voor uw Mini terug.

Mini modellen

De Mini modellen die wij veel tegenkomen in de online autoveiling zijn de Mini Cabrio, Clubman, Cooper, Countryman, John Coopers Works, One en Roadster. Ook wanneer u een ander model heeft kunt u gratis gebruiken van onze online autoveiling waar meer dan 5000 actieve autobedrijven een bod uitbrengen. Het bod is altijd vrijblijvend en verkopen is niet verplicht.

mini-modellen

Schade aan de auto?

Heeft uw Mini schade, dan krijgt u bij ons ook altijd het hoogste bedrag terug. Probeert het zelf maar gratis uit. U kunt namelijk zonder kosten uw auto aanmelden. Na 24 uur ontvangt u het hoogste bod en kunt u de auto voor dat bedrag direct verkopen. Verkopen is niet verplicht dus u loopt geen risico.

Gebreken aanwezig?

Heeft uw Mini een technisch probleem? Een kapotte motor, een defecte versnellingsbak of een andere storing? Ook dan krijgt u de beste prijs terug voor uw auto. Ons netwerk telt namelijk veel vakgarages en deskundigen die tegen lage tarieven de problemen kunnen oplossen. Hierdoor bieden zij meer dan andere bedrijven. Weten wat uw Mini waard is? Meld hem dan gratis en vrijblijvend aan!

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Mini Cooper Countryman | 2013
  • Mini One 1.6 | 2013
  • Mini Roadster 1.6 | 2012
  • Mini Cabrio 1.6 Cooper Chili | 2011