Oldtimer verkopen? Bij Gratis Mijn Auto Verkopen kan dat snel en geheel kosteloos!

oldtimer-verkopen

Wilt u gratis uw Oldtimer verkopen voor de beste prijs? Meld hem dan vrijblijvend aan. Meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven brengen een bod uit en het hoogste bod sturen wij direct aan u door. Het bod is gegarandeerd en dus de prijs die u er daadwerkelijk voor krijgt.

gratis-bod-op-jouw-auto

Snel en makkelijk verkopen

Het verkopen van een Oldtimer is niet altijd even gemakkelijk. Particulieren dingen graag af en dat brengt tevens de nodige rompslomp met zich mee. Autobedrijven bieden vaak meer en nemen de auto direct van u over. Bij ons kunt u via de autoveiling een gratis en vrijblijvend bod ontvangen waarvoor u de auto direct kunt verkopen. De verkoop is snel en veilig omdat u enkel zaken doet met RDW erkende autobedrijven. Particulieren kopen bovendien liever een auto via een autobedrijf omdat ze dan zeker weten dat de auto in orde is en dat ze er eventueel een auto op in kunnen ruilen. Ook een financiering is dan vaak eenvoudig te regelen.

 

Uw oldtimer is meer geld waard

Particulieren geven vaak minder voor uw auto terug dan dat autobedrijven doen. Wij verzamelen het hoogste bod van meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven en sturen dit aan u door. Het bod is gegarandeerd en dus de daadwerkelijke verkoopprijs. De veiling is geheel vrijblijvend en kost u niets. U bent dus niet verplicht om uw auto te verkopen. Zodoende kunt u zonder kosten en zonder verplichtingen de oldtimer laten taxeren en eventueel besluiten om hem te verkopen.

 

Schade of gebreken

Heeft uw oldtimer toevallig schade of gebreken? Voor onze autoveiling is dat geen enkel probleem. De aangesloten autobedrijven kunnen goed de kosten inschatten en een bod uitbrengen dat daar op gebaseerd is. Aangezien ons netwerk ook schadespecialisten en vakgarages telt, is het bod altijd hoger. Deze bedrijven kunnen namelijk tegen lagere kosten de problemen oplossen en een hoger bod uitbrengen.

oldtimer-modellen

Merken en modellen

Bij ons kunt u elke oldtimer aanmelden, ongeacht het merk, type of model. Oldtimers die wij vaak in de autoveiling zien zijn:

Mercedes 190e, Volvo 245, Chevrolet Suburban, Simca Topolino, Opel Olympia, Honda Prelude, Ford Thunderbird, Cadillac De Ville, Saab 900, Toyota MR2, Mercedes 280c, Mercedes 280s, Volkswagen Golf, Citroen T23R, Citroen SM, Mini Clubman, Daimler Stag MK II, Peugeot 404, Volkswagen Karmann, Porsche 911, Volkswagen Kever, Volvo Amazone, Peugeot 201, Lancia Delta, Pontiac Star Chief, Ford Torino, Chevrolet Impala, Chevrolet Nova, Chevrolet Corvette, Cadillac Eldorado, Buick 128, Lincoln Town Car, Pontiac Bonneville, Oldsmobile Dynamic Cruiser, Jaguar MK II, Alfa Romeo GT, Morgan Drophead, Adler Trumpf, Daimler Double, Rolls-Royce, GMC Suburban Sierra en MGB GT.

Heeft u een ander merk, type of model, aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvend bod te vragen via onze autoveiling. U betaalt niets en zit nergens aan vast. Elke auto is altijd welkom.
gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Chevrolet Apache Stepside | 1956
  • Opel GT | 1969
  • Fiat 500 L | 1970
  • Volkswagen Kever | 1973
  • Porsche 911 | 1987