Nu uw Opel Verkopen? Bij ons kan dat binnen 24 uur voor de beste prijs. U maakt geen kosten omdat Gratis Mijn Auto verkopen een gratis autoveiling is. Bij ons zijn er meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven aangesloten welke deel uitmaken van het veiling netwerk.

opel-verkopen

De beste prijs op uw Opel

Gratis Mijn Auto Verkopen zorgt voor de beste prijs op uw Opel. Probeer het zelf gratis uit. Meld uw Opel vrijblijvend aan bij onze online autoveiling en ontvang binnen 24 uur het hoogste bod waarvoor u de auto direct kunt verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto

Geen kosten en geen verplichtingen

Er zijn geen kosten en u zit nergens aan vast. Probeer onze autoveiling daarom vandaag nog uit. U heeft niets te verliezen behalve 5 minuten van uw tijd voor het aanmelden. Bent u niet nieuwsgierig wat uw Opel waard is?

 

RDW erkende autobedrijven

Alle aangesloten autobedrijven, en dat zijn er meer dan 5000, zijn RDW erkend en gescreend! Hierdoor kunt u veilig uw Opel verkopen zonder risico of kosten. Bij de overdracht van uw auto vindt meteen de uitbetaling plaats.

 

Opel modellen

Er zijn een reeks populaire Opel modellen welke snel verkopen. Heeft u een van de onderstaande Opel modellen dan ontvangt u gegarandeerd binnen 24 uur het beste bod.

Opel Adam, Agila, Ampera, Antara, Astra, Combo, Corsa, GT, Insignia, Karl, Meriva, Mokka, Signum, Tigra, Vectra en Zafira.

opel-modellen

Papierwerk en betaling

Wilt u uw Opel verkopen voor het ontvangen bod? Mooi zo! Dan rest u alleen nog een afspraak te maken met de koper. Bij de afspraak draagt u de auto over en wordt het papierwerk samen met de betaling direct in orde gemaakt. U ontvangt het afgesproken bedrag en de vrijwaring. Sommige verzekeraars hebben het vrijwaringsbewijs nodig om de autoverzekering stop te kunnen zetten. De wegenbelasting stopt automatisch vanaf het moment dat het vrijwaringsbewijs wordt afgegeven.

Gratis Opel Waardecheck

Ook uw Opel verkopen voor de best haalbare prijs? Dat kan bij ons binnen 24 uur! Meld uw auto NU gratis en vrijblijvend aan!


Onlangs verkocht

  • Opel Insignia 1.8 Executive | 2011
  • Opel Corsa 1.0 12v 5Drs | 2010
  • Opel Mokka 1.4 Turbo | 2014
  • Opel Antara 2.4 Enjoy | 2008