Porsche verkopen? Via onze autoveiling krijgt u meer voor uw auto terug!  Wij leggen uw auto in een keer voor aan meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven welke een bod uitbrengen op uw auto. Het hoogste bod sturen wij aan u door.

porsche-verkopen

Het bod is gratis en vrijblijvend en daar kunt u de Porsche direct voor verkopen. U verkoopt de auto alleen wanneer u dat wilt. Verkopen doet u alleen aan een RDW erkend autobedrijf. Zo kunt u veilig en vertrouwd uw Porsche verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto

Geen kosten, geen verplichtingen

Het aanmelden van uw auto kost bij ons niets en verplicht u ook tot niets. Staat uw auto bij ons in de veiling, dan kunnen de aangesloten autobedrijven beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling en kan er niet meer worden geboden. Het hoogste bod sturen wij meteen naar u door. Het bod is ook de prijs waarvoor u uw Porsche direct kunt verkopen. Het bod kost u niets en verplicht u ook tot niets.

Alleen RDW erkende bedrijven

Aan onze veiling nemen alleen gescreende en RDW erkende autobedrijven deel. Hierdoor kunnen wij de afwikkeling snel houden en de kwaliteit hoog. Bij de overdracht krijgt u meteen het hoogste bod uitgekeerd en wordt het vrijwaringsbewijs in orde gemaakt. U verkoopt veilig uw auto en heeft geen vreemde figuren over de vloer.

Porsche modellen

Porsche modellen die wij veel zien in de online autoveiling zijn de Porsche 911, Boxster, Cayenne, Cayman, Macan en Panamera. Heeft u een ander model en wilt u hierop een gratis bod ontvangen waarvoor u de auto ook direct kunt verkopen? Meld hem dan vrijblijvend aan.

porsche-modellen

Schade of een technisch mankement

Heeft uw Porsche schade? Of is er een technisch probleem aanwezig? Bij ons is dat geen enkel bezwaar. U kunt namelijk elke auto in elke conditie bij ons aanmelden. Wij zorgen altijd voor het hoogste bod op uw auto. Ook wanneer de auto een kleine of grote schade heeft. Is het motorblok defect of is er een ander technisch probleem, dan vinden wij altijd meerdere potentiële kopers welke veel belangstelling tonen. U krijgt dus altijd een goed bod. Het bod is altijd gratis en vrijblijvend.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Porsche Cayenne S 3.6 4×4 | 2007
  • Porsche 911 cabrio 3.6 carrera | 2008
  • Porsche Panamera 3.0 S E-Hybrid | 2014
  • Porsche Macan 3.0 D S | 2014