SsangYong verkopen? Bij ons de beste prijs en binnen 1 dag verkocht!

ssangyong-verkopen

Wilt u uw SsangYong verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk gratis uw auto binnen 1 dag verkopen voor de beste prijs. Wij leggen uw auto voor aan meer dan 5000 actieve RDW erkende autobedrijven welke bieden op uw auto. Het hoogste bod sturen wij gratis en vrijblijvend door.

gratis-bod-op-jouw-auto

Gratis en vrijblijvend

Meld uw SsangYong vandaag nog gratis en vrijblijvend aan bij onze online autoveiling. Ons netwerk telt meer dan 5000 actieve autobedrijven welke allemaal RDW erkend zijn. Wij leggen uw SsangYong in een keer aan alle aangesloten autobedrijven voor en zij kunnen een bod op uw auto uitbrengen. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod meteen aan u doorgestuurd. Het bod is gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u niet verplicht bent om de auto te verkopen en dat er geen kosten zijn. U weet zodoende exact wat uw SsangYong waard is en waarvoor u hem direct zonder kosten voor kunt verkopen. Probeer het daarom direct uit.

Verkopen aan de particulier

Particulieren kopen liever een auto bij een autobedrijf. Bij een autobedrijf heb je vaak namelijk meer zekerheid, garantie en kun je de oude auto inruilen. Zelf de auto aan een particulier verkopen kost vaak een hoop tijd en levert een hoop stress op. Een particuliere koper komt namelijk niet altijd opdagen en wil in veel gevallen nog iets van de prijs af. Verkoop daarom de auto aan een een erkend autobedrijf welke de auto direct overkoopt voor het afgesproken geldbedrag. Vooraf weet u namelijk precies wat de auto waard is.

Veel voorkomende modellen

De SsangYong modellen die veel in onze veiling voorkomen zijn: SsangYong Actyon,

Korando, Kyron, Rexton, Rodius en Tivoli. Ook wanneer u een ander model SsangYong heeft kunt u namelijk gratis gebruik maken van onze online autoveiling. U verkoopt uw auto altijd voor het hoogste bod, indien u natuurlijk hiermee akkoord gaat.

ssangyong-models

Schade en gebreken

Indien uw auto een schade heeft of technisch mankement, dan bent u ook van harte welkom in onze autoveiling. Elke auto kunt u namelijk gratis en vrijblijvend aanmelden. Alleen RDW erkende autobedrijven bieden op uw auto. Verkopen kan binnen 1 dag voor de beste prijs, ook wanneer uw auto krassen, deuken of technische gebreken heeft. Onze veiling telt namelijk ook een groot aantal schadeherstelbedrijven en vakgarages. Deze bedrijven bieden meer op uw auto dan doorsnee autobedrijven. Meld uw auto vrijblijvend aan en ontvang een gratis bod waarvoor u de auto direct gratis voor kunt verkopen.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • SsangYong Tivoli 1.6 E-XGI | 2015
  • SsangYong Korando 2.0 Quartz | 2012
  • SsangYong Kyron 2.0 XDI | 2007
  • SsangYong Actyon A230 4WD | 2007