Tesla verkopen? Via ons kan dat binnen 1 dag voor de beste prijs!

tesla-verkopen

Wilt u uw Tesla verkopen zonder gedoe, voor de beste prijs en binnen 1 dag? Meldt hem dan gratis en vrijblijvend aan op onze online autoveiling. Ons netwerk telt meer dan 5000 actieve RDW erkende autobedrijven. Hierdoor ontvangt u gegarandeerd de beste prijs en loopt u geen risico.

gratis-bod-op-jouw-auto

Gratis aanmelden

In enkele eenvoudige stappen kunt u uw Tesla aanmelden. Meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven bieden op uw auto. Deze autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om te bieden. Daarna sluit de veiling en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. U kunt de auto vervolgens tegen het hoogste bod verkopen. Het bod is gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u niet verplicht bent om de auto te verkopen en dat u hier niets voor hoeft te betalen. Ideaal wanneer u vooraf precies wilt weten wat uw Tesla waard is.

Ons netwerk telt alleen RDW erkende autobedrijven. Hierdoor loopt u geen risico en krijgt u meteen het afgesproken geldbedrag samen met het vrijwaringsbewijs. Het voordeel om uw Tesla te verkopen aan een autobedrijf en niet aan een particulier is dat het een hoop gedoe scheelt. Bovendien koopt de particulier veel liever een auto bij een erkend autobedrijf. Het autobedrijf kan namelijk garantie, onderhoud en service verlenen. Ook ruilen zij auto’s in wat een bijkomend voordeel is.

tesla-modellen

Tesla modellen

Tesla heeft drie modellen bestaand uit de Model X, Model S en Roadster. De Roadster is in tegenstelling tot de andere modellen een tweezitter. De S en X bieden meer ruimte en zijn zelfs leverbaar in een 7-zitter uitvoering. Bij Gratis Mijn Auto Verkopen maakt het niet uit welk Tesla u heeft en wil verkopen. Bij ons kunt u namelijk elke Tesla gratis verkopen aan een RDW erkend autobedrijf.

Schade of gebreken

Heeft uw Tesla schade, gebreken of mankementen? Ook in deze gevallen ontvangt u de beste prijs bij onze online autoveiling. Ons grote netwerk aan RDW erkende autobedrijven telt namelijk ook specialisten op het gebied van schades en storingen. Vraag vrijblijvend een bod op uw auto door uw Tesla gratis en vrijblijvend aan te melden bij onze online autoveiling. Wij garanderen u altijd de beste prijs.

gratis-bod-op-jouw-auto


Onlangs verkocht

  • Model S 85 | 2013
  • Model S P85D | 2015
  • Model X P90D | 2016