Wilt u uw Volvo verkopen? Dan bent u bij Gratis Mijn Auto Verkopen aan het juiste adres!

Bij ons krijgt u de beste prijs voor uw Volvo doordat wij een zeer groot netwerk aan RDW erkende autobedrijven hebben. Wij tonen uw auto aan meer dan 5000 bedrijven welke vervolgens een bod kunnen uitbrengen. Het hoogste bod dat uit de veiling komt, koppelen wij aan u terug. U bepaalt of u de Volvo daarvoor verkoopt of niet. Het hele proces is voor u kosteloos! U betaalt dus niets voor de aanmelding, de veiling of de verkoop. Ook bent u niet verplicht om uw Volvo te verkopen als het bod u niet aanstaat.

volvo-verkopen

Gegarandeerd verkopen

U kunt via Gratis Mijn Auto Verkopen gegarandeerd uw Volvo verkopen. Het bod dat u ontvangt is de gegarandeerde verkoopprijs. Vooraf weet u dus precies wat uw auto oplevert en kan daarna besluiten om hem via ons te verkopen. Bij de overdracht van uw auto ontvangt u meteen de uitbetaling en het vrijwaringsbewijs.

gratis-bod-op-jouw-auto

Vrijwaringsbewijs

Het vrijwaringsbewijs is een bewijs van dat de auto niet meer op uw naam staat. Sommige verzekeraars hebben dit bewijs nodig om de autoverzekering te kunnen beëindigen. Zodra het vrijwaringsbewijs is afgegeven, stopt ook de wegenbelasting. De te veel geïnde wegenbelasting wordt automatisch door de belastingdienst weer op uw rekening teruggestort.

 

Volvo modellen

Bij Gratis Mijn Auto Verkopen kunt u elk Volvo model eenvoudig verkopen. Heeft u een C30, C70, S40, S60, S80, V40, V50, V60, V70, V90, XC60, XC70 of XC90 dan kunt u die eenvoudig via ons voor de beste prijs verkopen!

volvo-modellen

Altijd meer dan inruil

Een auto inruilen is misschien wel heel handig om te doen omdat je geen seconde zonder auto komt te zitten. Echter kunt u alleen van deze methode gebruik maken wanneer u ook een andere auto gaat kopen. Daarnaast krijgt u bij inruil altijd minder geld terug voor uw auto dan wanneer u deze via de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen verkoopt. Probeer het zelf gratis en vrijblijvend uit. Verkopen is namelijk niet verplicht.


Onlangs verkocht

  • Volvo S40 1.6 D2 Kinetic 115PK | 2011
  • Volvo V70 2.0T Pro Line 203PK | 2010
  • Volvo XC90 2.4 D5 Geartronic | 2006